ActualitateSliderSocialUltima ora

Club Rotary Târgu Jiu are un nou președinte

Ziua de vineri a marcat un eveniment foarte important pentru familia rotariană, mai exact, vineri a avut loc Ceremonia de rotire a Colanului. În cadrul ceremoniei a fost schimbat președintele Clubului Rotary Târgu-Jiu.

În fiecare an, la data de 1 iulie, clubul Rotary are un nou președinte, astfel, vineri, Dumitru Cinciulescu și-a încheiat mandatul, acesta fiind urmat la conducere de Adrian Tudor-Drăghici, președintele Partidului Verde Gorj.

Adrin Tudor, a mărturisit faptul că s-a alăturat familiei Rotay în urmă cu 6 ani, unde a câștigat prieteni.

Evenimentul a avut loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, debutând prin prezentarea proiectelor derulate în anul rotarian 2021-2022, fiind urmată de rotirea colanului pentru membri Interact, rotirea colanului de președinte al Clubului Rotary, dar și lansarea volumului „Rotary Club Târgu-Jiu Două decenii de activitate (2001-2021)”, al cărei autorul este Victor Troacă.

Volumul este dedicat împlinirii a 20 de ani de la înființarea Rotary Club Târgu-Jiu și are drept principal obiectiv acordarea unei aprecieri Clubului Rotary Târgu-Jiu, acțiunilor și proiectelor derulate, membrilor săi, dar și tinerilor de la Interact.

Tema rotariană din acest an este imaginația, iar Ștefan Ghimiși lansează o provocare în acest sens, să ne imaginăm viitorul.

Până în prezent, valoarea estimată a proiectelor derulate de Clubului Rotary Târgu-Jiu depășește 600.000 euro, acțiunile fiind îndreptate spre următoarele cauze: promovarea păcii, combaterea bolilor, asigurarea de apă curată și igienă, susținerea mamei și a copilului, susținerea educației și dezvoltarea economiilor locale.

Articole similare

Back to top button