ActualitateSliderSocialUltima ora

Belgher – atac direct către Transloc, fostul loc de muncă

Leonida Belgher, fost angajat al societății Transloc, a ieșit pe pagina sa de socializare cu o postare furioasă la adresa societății unde și-a prestat serviciile pentru o perioadă scurtă de timp. Videoclipul postat de Belgher surprinde imaginea stației de troleu din fața Gării Târgu Jiu, imagine care deranjează vizual din cauza stadiului în care aceasta se prezintă.

Profund afectat de acest aspect, Belgher consideră că este inadmisibil ca o stație de troleu, mai ales una amplasată în fața Gării unde sosesc și pleacă atât de multe persoane, să se prezinte în acest fel. Fostul angajat Transloc i s-a adresat în mod direct conducerii societății, asociind această imagine cu imaginea celui ”mai îndepărtat stat babuin de pe planetă”.

Directorul societății Transloc, Mihai Paraschiv, a declarat că nu toate stațiile de urcare-coborâre din Municipiul Târgu Jiu se află în administrarea societății pe care o conduce. Mai mult, a menționat faptul că a făcut chiar demersurile necesare pentru a prelua aceste stații și a le administra cum consideră de cuviință.

Paraschiv susține că săptămânal desfășoară activități de igienizare în stațiile pe care le administrează societatea sa însă de cele mai multe ori acestea sfârșesc prin a fi vandalizate.

Articole similare

Back to top button