ActualitateSliderSocialUltima ora

“Bibliotecă în aer liber” de mâine la Târgu Jiu

Iubitorii de carte primesc o veste bună. După doi ani grei de pandemie în care a fost interzisă organizarea evenimentelor de tot felul, anul acesta bibliotecarii și voluntarii Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Târgu Jiu revin cu atelierele creative (desen, pictură, modelaj, quilling, crafturi din hârtie etc.) în parc.

Locul unde vor fi amplasate aceste ateliere este în Parcul Central, în zona dinozaurilor, după cum mai este cunoscută de cetățenii municipiului Târgu Jiu.

În urma numărului mare de solicitări primite din partea iubitorilor de carte, “biblioteca în aer liber” revine în fiecare zi de joi în perioada iulie-august. Debutul are loc chiar mâine, între orele 10:00 – 12:00. Susținerea acestor ateliere depinde, de asemenea, și de condițiile meteorologice. În cazul în care acestea nu sunt unele favorabile, atelierul din respective săptămână nu avea loc.

Scopul acestor activități are caracter socio-cultural, urmărindu-se crearea unei atmosfere de voie bună, relaxare, comunicare, distracție

Articole similare

Back to top button