ActualitateSliderSocialUltima ora

Cea de-a treia ediție a festivalului de lavandă

Cea de-a treia ediție a festivalului de lavandă va avea loc în acest weekend, respective zilele de 25 și 26 iunie, la Polata. În centrul ineditei manifestări se va afla Căsuța Lavandinne, administrată de Ana Neagu, o tânără din Târgu Jiu care a început acum cinci ani această afacere cu lavandă, de la o singură tufă primită în dar.

Programul festivalului de anul acesta este mult mai complex și mai bine structurat, gândit pentru toate categoriile de vârstă. Cei mici vor avea parte de un program de manifestări și activități atent pregătite pentru a-i încânta și a-i determina și pe aceștia să se bucure de respectivul festival.

Deschiderea festivalului va avea loc sâmbătă, 25 iunie, chiar cu un program dedicat copiilor, program în care sunt incluse picturi pe față, mascote, elementul principal fiind piesa de teatru “Scufița Roșie” susținută de actorii Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

În continuarea zilei de sâmbătă, în intervalul orar 13:00 – 17:00 va avea loc programul de vizite al participanților care nu doresc să ia parte la activități, ci doar să se bucure de frumusețea peisajului desprins parcă din filele unui basm. Aceștia se vor putea bucura, de asemenea, și de o expoziție foto ce surprinde paralele dintre Târgu Jiul de acum și cel de odinioară. Ziua se va încheia printr-un concert de pian.

Ana Neagu, inițiatoarea proiectului Lavandinne declară că întreaga echipă a depus un mare efort pentru ca festivalul de anul acesta să fie unul spectaculos și să încânte participanții.

Surprizele nu se încheie aici. Programul de duminică este destinat unui caz umanitar pe care organizatorii festivalului îl susțin. Astfel, banii strânși de pe biletele concertului de duminică, 26 iunie, vor fi donați unor gemeni care au nevoie de ajutor.

Articole similare

Back to top button