ActualitateSliderSocialUltima ora

Strada Merilor și cartierul Oltenița trec prin procesul de reabilitare

Cele două șantiere în lucru din municipiul Târgu Jiu fac parte din două proiecte care urmăresc reabilitarea a tot ceea ce ține de infrastructura orașului. Mai exact, discutăm despre strada Merilor, stradă ce intră în programul de reabilitare din anul 2022. După cum a declarat Bogdan Bejinaru, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, lucrările de la această stradă se află în graficul de execuție. Alături de aceasta, în program sunt cuprinse 16 străzi ce urmează să fie reabilitate în totalitate.

Cel de-al doilea șantier despre care Bejinaru a amintit se referă la cartierul Oltenița din municipiul Târgu Jiu. În acest cartier a fost finalizată lucrarea de introducere a canalizării menajere, următorul pas fiind amenajarea integrală a cartierului. Se dorește ca această lucrare să se finalizeze la cel mult jumătatea lunii iulie.

Totodată, Bejinaru a declarat faptul că programul de reabilitare al străzilor va continua, amintind de cartierele unde muncitorii nu pot demara lucrările de modernizare întrucât se așteaptă ca societatea Aparegio să finalizeze lucrările aferente proiectului pe fonduri europene, lucrări de înlocuire a conductelor de apă și a canalizării menajere.

Articole similare

Back to top button