ActualitateSliderSocialUltima ora

Weekend inedit la Stănești

Weekend-ul trecut a avut loc un concurs național de parașutism cu aterizare la punct fix în zona fostului aerodrom din comuna Stănești, zonă care în prezent funcționează pe post de islaz comunal. Peste 300 de salturi au avut loc de la 3000 m iar participanții s-au bucurat de aceste salturi în tandem alături de profesioniști și însoțiți de o echipă de filmare. Alături de ceilalți participanți a fost prezent și prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, la la aerodromul unde s-a desfășurat concursul internațional de parașutism.

Concurenții care au luat parte la această competiție au sosit din Republica Moldova, Serbia, Bosnia, Ungaria și de pe teritoriul României. Participanții s-au bucurat în aceste două zile de o expoziție statică de tehnică de parașutism, un muzeu în aer liber dedicat istoriei aerodromului din Stănești, totul desfășurându-se într-o zonă de agrement și alimentație publică.

Sâmbătă, 18 iunie, a avut loc un concert susținut de trupa IRIS, concert care s-a încheiat printr-o petrecere în aer liber iar duminică, 19 iunie, spectatorii au participat la un concert extraordinar susținut de Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”.

Articole similare

Back to top button