EVENIMENT RUTIER ÎN COMUNA ANINOASA

La data de 16 iunie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați prin apelul unic 112, de un bărbat, de 48 de ani, din comuna Aninoasa, despre faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 662 Aninoasa, a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers la stânga, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu autoturismul condus de soția apelantului, în vârstă de 46 de ani.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 48 de ani, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească pentru investigații de specialitate.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul conducătoarei auto fiind negativ, iar în cazul bărbatului de 35 de ani, a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat,

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului