PRINS ÎN FLAGRANT DUPĂ CE A SUSTRAS O SUMĂ DE BANI DINTR-UN MAGAZIN ALIMENTAR DIN TÂRGU JIU

RON

La data de 11 iunie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, de către o femeie, de 39 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, ar fi sustras o sumă de bani, dintr-un magazin alimentar situat pe strada Unirii, din Municipiul Târgu-Jiu.

Procedând la efectuarea de verificări, patrula de ordine publică a identificat o persoană care corespundea semnalmentelor, iar la vederea acestora a încercat să fugă.

Polițiștii au procedat la urmărirea și prinderea acestuia, iar în urma efectuării controlului corporal, au găsit asupra sa, suma de 2625 lei.

Astfel, la  aceeași dată, polițiștii din cadrul  Poliției Municipiului Târgu-Jiu l-au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pe tânărul, de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 12 iunie a.c., tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.