ActualitateSliderSocialUltima ora

Ce proiecte are în derulare primarul de la Telești

Comuna Telești se află în plin proces de derulare a investițiilor. Primarul Romulus Bîlldea declară că la momentul actual localitatea sa dispune de mai multe proiecte depuse pe mai multe programe ce urmează să fie implementate.

Un prim proiect despre care edilul a ținut să discute se referă la reabilitarea totală a clădirii primăriei Telești. Valoarea acestui proiect se ridică la suma de 320.000 euro iar alături de aceasta, în cadrul programului au fost incluse și două stații de încărcare pentru mașini electrice.

Alături de primărie, Bîldea dorește să reabiliteze și clădirea vecină, reprezentând dispensarul, prin accesarea fondurilor din PNRR.

Deoarece primarul încurajează tinerii să practice activități sportive, următorul său plan este de a construi o bază sportivă multifuncțională. Acest proiect este depus în vederea acordării de finanțare din partea Companiei Naționale de Investiții.

Alături de comuna Peștișani, edilul localității Telești a depus un nou proiect de o importanță majoră, mai exact introducerea rețelei de gaze naturale.

Am menționat faptul că primarul Bîldea acordă o atenție deosebită tinerilor din localitatea pe care o conduce. Până la începutul noului an școlar, va fi gata încă un proiect important. Este vorba despre școala din satul Șomănești.

Un alt punct din agenda proiectelor este canalizarea din satul Buduhala, lucrare care se va finaliza în perioada imediat următoare.

Ultimul dar nu cel din urmă proiect este reprezentat de construirea unui pod peste râul Bistrița, pod care face legătura între drumul comunal și cel județean, între gospodăriile oamenilor și terenurile agricole ale acestora.

Articole similare

Back to top button