ActualitateSliderSocialUltima ora

Zilele Școlii Populare de Artă Târgu Jiu

Școala Populară de Artă “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu organizează în perioada 9-10 iunie 2022 Zilele Școlii Populare de Arte. Va avea, astfel, loc un complex de manifestări care va cuprinde expoziții de țesături, cusături, arta lemnului, împletituri nuiele, spectacole folclorice, spectacole de muzică ușoară și  dans modern.

Programul desfășurării evenimentelor se anunță a fi unul de excepție. Astfel, ziua de joi, începând cu ora 18:00, este dedicată unei părți din cursanții claselor de canto muzică populară, grupului de vioriști ”Virtuozii Gorjului”, grupului de naiști și fluierași ”Jiana” care vor susține  recitaluri consistente, acompaniați de orchestra de Ansamblului Folcloric ”Maria Lătărețu”. Din program vor face parte, de asemenea, și dansurile populare, evenimentul fiind completat de expoziția meșterilor populari.

Ziua de vineri, 10 iunie, se adresează în special iubitorilor muzicii ușoare, balet și  dans modern. Acestora le sunt pregătite un spectacol artistic plin de culoare și o expoziție de  pictură, grafică și artă decorative unde vor fi expuse lucrări ale cursanților. Toate evenimentele se vor desfășura în aer liber, la Teatrul de Vară din Târgu-Jiu ia intrarea este liberă.

Articole similare

Back to top button