ActualitateSliderSocialUltima ora

Campionatul Național de Viteză în Coastă la Rânca

Conform Calendarului Sportiv al Federației Române de Automobilism Sportiv, în ziua de 4 a lunii iunie va avea loc competiția de automobilism sportiv “TRASNSALPINA CHALLENGE” – Rânca 2022. Această competiție reprezintă cea de-a lll-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, prilej cu care A.C.S. Autocorex Târgu Jiu continuă tradiția sportului cu motor, organizând an de an astfel de etape din cadrul campionatului.

Ziua de dinaintea competiției – data de 3 iunie – este destinată verificărilor tehnice la care trebuie să participe absolut toți piloții ce au hotărât să concureze. Locația unde se vor desfășura aceste verificări este primăria orașului Novaci.

Constantin Ciufrilă, președintele Clubului Autocorex Târgu Jiu, declară că anual rezultatele evenimentelor organizate au fost un real succes. Anul acesta un număr de 55 de piloți își vor demonstra talentul și capacitatea ca urmare a pasiunii pentru sportul cu motor.

Spectatorii vor avea ocazia să vizioneze acest spectacol, urmărind kilometru cu kilometru parcurgerea traseului de către piloți.

Încă un aspect ce trebuie menționat este faptul că în data de 4 iunie când va avea loc respectiva competiție circulația în zona Rânca va fi închisă între orele 08:00 – 18:00, cu excepția intervalului 13:30 – 14:30 când circulația va fi deschisă.

Articole similare

Back to top button