ActualitateSliderSocialUltima ora

Dana Constantinescu: “Școala nu ar trebui să fie politizată”

În cadrul conferinței de ieri susținută la Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Dana Constantinescu, Inspector Școlar General, a atins un subiect destul de sensibil, subiect dezbătut intens în ultima perioadă. Este vorba despre reorganizarea celor 5 licee tehnologice de pe raza municipiului Târgu Jiu. Întrebată ce părere are cu privire la faptul că autoritățile locale, respective Primăria municipiului Târgu Jiu nu îmbrățișează această idee, Dana a răspuns toată situația este politizată și că nimeni nu aduce, de fapt, în discuție elevul.

Blocajul comunicațional dintre Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Primăria municipiului Târgu Jiu se reprezintă , spune Dana Constantinescu, cel mai probabil o speculare politică.

Întrebat dacă este sau nu vorba despre o chestiune politică, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, declară că Dana Constantinescu ar fi trebuit să își pună această problemă înainte de a avea parte de susținere politică pentru funcția în care se află astăzi, cea de Inspector Școlar General.

Romanescu nu își ascunde părerea și declară public că are o problemă în relația cu Dana Constantinescu. De asemenea, acesta ridică o altă problemă: ce se va întâmpla cu investițiile realizate în cadrul unităților de învățământ, investiții a căror valoare este una foarte mare.

De asemenea, Romanescu susține că în eventualitatea realizării unui clasament al proiectelor dezvoltate pe perioada mandatelor sale, de departe cel mai urmărit obiectiv a fost dotarea și amenajarea unităților de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button