ActualitateSliderSocialUltima ora

Căminul cultural de la Scoarța la un pas de inaugurare

Activitățile culturale reprezintă o necesitate în comunitatea de astăzi, fiind evenimente prielnice socializării și destinderii cetățenilor. Astfel de evenimente se organizează adesea în locații care au fost construite întocmai cu această destinație.

În perioada imediat următoare, comuna Scoarța condusă în prezent de către primarul Ion Stamatoiu, va dispune de o astfel de locație, mai exact de un cămin cultural situat vis-a-vis de primăria Scoarța. Lucrarea care se execută în momentul actual este una de reabilitare, fiind finanțată de către Compania Națională de Investiții.

 

Edilul Stamatoiu a ținut să realizeze această lucrare întrucât căminul situat în centrul comunei Scoarța va atrage un mare număr de participanți la evenimentele culturale ce urmează a fi organizate.

Pe lângă lucrarea de reabilitare desfășurată în cadrul căminului cultural, în fața acestei clădiri se lucrează, de asemenea, intens. Este vorba despre o investiție a primăriei, o lucrare finanțată din bugetul local, mai exact o “amenajare peisagistică”, așa cum o numește primarul Ion Stamatoiu.

Articole similare

Back to top button