ActualitateSliderSocialUltima ora

Parcare în fața sediul CEO

În cursul săptămânii trecute a avut loc o ședință a Consiliului Județean Gorj în cadrul căreia a fost votat și adoptat proiectul de trecere al unui teren imobil situat pe strada A. I. Cuza, vis-a-vis de sediul Complexului Energetic Oltenia, din domeniul public al UAT Gorj în domeniul municipalității.

Destinația inițială a acestui teren a fost o construcție care între timp a fost abandonată, rămânând în urmă o fundație care zace în acest loc de mai mulți ani. Municipalitatea a hotărât să își ia angajamentul de a construi pe această suprafață o parcare, proiect extrem de util având în vedere problema cu care se confruntă cetățenii municipiului Târgu Jiu – locuri de parcare insuficiente.

Consilierul județean Ionuț Dinu Drăgoi care a votat alături de colegii săi acest proiect este de părere că demersul este unul cât se poate de benefic, amintind de asemenea, de problema locurilor de parcare.

Mai mult, Drăgoi a ținut să menționeze faptul că atât el cât și colegii săi care fac parte din formațiunea politică social democrată au dat în permanență dovadă de empatie la adresa cetățenilor municipiului Târgu Jiu și au fost implicați în găsirea celor mai bune soluții pentru toate problemele cu care aceștia se confruntă.

Articole similare

Back to top button