ActualitateSliderSocialUltima ora

CEO deschide baza turistică Săcelu în luna iunie

Complexul Energetic Oltenia, compania de stat responsabilă de producerea energiei electrice pe bază de lignit, este cea care deține baza de tratament și centrul de recuperarea a personalului la Săcelu. Turiștii sunt atrași de această zonă datorită bazinelor exterioare cu ape sulfuroase și nămol, extrem de benefice pentru sănătate. Culorile diferă în funcție de fiecare bazin și în funcție de anotimp.

Complexul Energetic Oltenia desfășoară toate demersurile necesare deschiderii sezonului turistic la Săcelu. Odată cu sfârșitul perioadei pandemice administrația CEO a hotărât să demareze lucrările și pregătirile pentru deschiderea bazinelor exterioare, atunci când condițiile meteorologice vor fi unele favorabile și vor permite acest lucru.

Ion Rușeț, consilierul directoratului CEO, a declarat că lucrările executate în momentul de față constituie doar lucrări de întreținere a bazinelor și acestea sunt desfășurate anual. În funcție de finalizarea acestora și de cât de permisivă va fi vremea, se estimează ca deschiderea bazei turistice Săcelu să se realizeze în cea de-a doua decadă a lunii iunie.

Articole similare

Back to top button