ActualitateSliderSocialUltima ora

Scandal la primăria Târgu Jiu

Un scandal monstru a avut loc astăzi la Primăria Municipiului Târgu Jiu.

Primarul comunei Dănești, Mădălin Paliță, este protagonistul acestui scandal. În incinta primăriei, acesta a înjurat și a amenințat o funcționară de la Compartimentul Agricol al Primăriei din Târgu Jiu, în urma unor neînțelegeri care priveau chestiuni personale.

Dialogul dintre cei doi a fost unul spumos.

„Dau cu tine de toți pereții, nesimțito ce ești. O singură dată să mai vorbești de familia mea, te distrug!”, i-a spus primarul de la Dănești angajatei primăriei de la Târgu Jiu.

„Băi animalule! Unde te crezi?”, a ripostat aceasta.

Videoclipul integral

Funcționara a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a solicita intervenția polițiștilor la fața locului.

Pe numele primarului Mădălin Paliță, polițiștii au deschis un dosar penal.

“În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, a transmis IPJ Gorj.

În urma acestui incident, reprezentanții primăriei Municipiului Târgu Jiu au transmis următorul comunicat:

Un incident regretabil a avut loc în această dimineață la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. O salariată a instituției a solicitat intervenția polițiștilor, fiind depusă o plângere împotriva unui cetățean cu care a avut o dispută generată de probleme personale. Menționăm că activitatea instituției nu a fost perturbată

În apărarea sa, primarul Paliță a declarat că funcționara din cadrul primăriei municipiului Târgu-Jiu are ceva personal cu acesta și tot ce a făcut a fost să îi atragă atenția asupra faptului că nu dorește să mai audă în spațiul public discuții despre familia sa. De asemenea, Paliță a declarat pentru stirigj.ro că respecttiva doamnă este cea care i-a dat o palmă și i-a arătat semne obscene.

”Nu am fost audiat, am fost la o ședință. Doamna este o persoană care are ceva la adresa mea. Nu știu ce să vă zic. A fost o discuție normală prin care i-am atras atenția ca în spațiul public să nu mai aducă vorba despre familia mea. În biroul respectiv mai erau alte persoane. Nu cred că puteam să lovesc o femeie. Probabil a vrut să mă atragă într-o chestiune de acest gen. Văd că i-a și reușit. Mi-a tras chiar și o palmă. Mi-a arătat și un semn obscen. Nu depun plângere pentru o palmă. Eu nu am fost când a venit poliția. Cred că intenționează să candideze la primărie și încearcă să mă târască în tot felul lucruri urâte.”

Articole similare

Back to top button