Eveniment medical de mare anvergură la UCB Târgu Jiu

În cadrul Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, încadrat în planul manifestărilor științifice ale Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, are loc în acest final de săptămână Conferința Științifică de la Prevenție la Tratament în Patologiile Cronice. Această conferință științifică se va derula sub egida Colegiului Medicilor Gorj. Astfel, în acest weekend Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu se va bucura de prezența multor personalități medicale, atât medici cât și profesori universitari din centrele universitare din țară.

Evenimentul medical este primul eveniment organizat sub conducerea noului președinte al Senatului Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, profesorul universitar doctor Horațiu Gorun.

Nelipsită de la acest eveniment este și Ana Băleanu, președinta Colegiului Medicilor, care susține faptul că lumea medicală a așteptat cu nerăbdare organizarea unei asemenea activități, având în vedere cei doi ani grei de pandemie de Coronavirus și restricții.