Cupa Comunei Dănești la fotbal. Inaugurarea stadionului din Brătuia

În cursul zilei de ieri a avut loc prima ediție a Cupei Comunei Dănești la Fotbal, ocazie cu care a fost inaugurat stadionul sintetic din satul Brătuia. Șase echipe de tineri au concurat și au jucat un fotbal frumos. Pe marginea terenului, câteva sute de susținători au făcut din această zi una memorabilă și demnă de repetat în fiecare an.

Cei doi organizatori sportivi, Marius Calotă și Alin Leoampă, s-au asigurat ca întreaga activitate să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Cele șase echipe formate au jucat cu pasiune și au fost cu toții câștigători, chiar dacă pe podium au urcat doar primele trei echipe clasate.

Nelipsit a fost și edilul localității, Mădălin Paliță, care și-a arătat recunoștința față de personalul administrativ din cadrul primăriei Dănești, cei care s-au ocupat de sprijin și logistică. De asemenea, primarul a ținut să mulțumească pe pagina sa de socializare tuturor participanților:

“Și nu în ultimul rând, mulțumim tuturor participanților și oamenilor de bine care au participat la acest frumos eveniment și care au făcut posibil, ca și în comuna Dănești să existe astfel de întâlniri și competiții!”