ActualitateSliderSocialUltima ora

Drumul din zona mănăstriii Lainici – reabilitat

În această perioadă se desfășoară ample lucrări de reabilitare în zona mănăstirii Lainici. Este vorba, mai exact, despre construirea unui nou pod și o relocare a părții carosabile în zona mănăstirii în vederea reducerii posibilelor afecțiuni produse de circulația mașinilor de mare tonaj. Astfel, prin relocarea părții carosabile, traficul va fi mutat de lângă mănăstire.

Cu această relocare a drumului se vor crea și noi locuri de parcare și două puncte de întoarcere care vor servi la prevenirea posibilelor accidente. Ambele zone vor fi complet iluminate. Tot cu această ocazie au fost reabilitate și zidurile de sprijin de pe partea opusă mănăstirii Lainici, construcția fiind în ton cu aspectul mănăstirii. Mai exact au fost aplicate pietre de munte care asigură încadrarea peisagistică.

În ceea ce privește construirea noului pod, Cristi Tudor, reprezentant SDN, a declarat că până la sfârșitul lunii în curs vor sosi grinzile de beton ce urmează a fi montate iar circulația va fi întreruptă o perioadă, accesul fiind realizat prin dirijarea poliției. Mai mult, Cristi Tudor a oferit garanția că în perioada sărbătorilor pascale circulația se va putea realiza în condiții normale chiar și în ciuda faptului că nu va fi turnat primul strat de asfalt.

Articole similare

Back to top button