ActualitateSliderSocialUltima ora

Olimpicii de la CNSH – rezultate remarcabile la informatică

Elevii Colegiului Național ”Spiru Haret” Târgu-Jiu au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Națională de Informatică. Pregătiți de către profesorul Flavius Boian, directorul CNSH, și Delia Dabelea, elevii au câștigat medalii de aur, argint sau bronz.

Radu Ștefan Loga, din clasa a V-a a obținut medalia de aur și mențiune iar fratele său geamăn, Dragoș Gabriel Loga, a obținut medalia de bronz, ambii copii fiind instruiți de către directorul Boian.

La clasa a VII-a, medalia de aur a fost obținută de eleva Ștefania Natalia Țenchea iar Ana Natalia Loga este cea care a obținut o medalie de bronz. Ambele fete au fost pregătite tot de directorul liceului. De asemenea, tot la clasa a VII-a a fost obținută o medalie de argint însoțită de o mențiune și o calificare în lotul național de juniori de către eleva Adriana Catrinel Aniniș, pregătită de profesoara Delia Dabelea.

Ultimii dar nu cei din urmă sunt trei elevi ai claselor a VIII-a, a X-a și a XII-a care, alături de ceilalți colegi, au obținut rezultate remarcabile. Este vorba despre Valentin Gabriel Stanciu-Țivlea, Mihai Alexandru Vasiluță și Sebastian Popa, cei 3 băieți obținând medalii de argint în urma pregătirii de către profesorul Flavius Boian.

Articole similare

Back to top button