ActualitateSliderSocialUltima ora

Ministrul Economiei în vizită la Uzina Mecanică Sadu

În cursul acestei zile, Florin Spătaru, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a efectuat o vizită de lucru în Gorj, mai exact la Uzina Mecanică Sadu. Acesta a participat la o întâlnire cu conducerea societății din Bumbești-Jiu în cadrul căreia a abordat subiecte legate de industria de apărare dar și de modernizarea și retehnologizarea unității producătoare de muniție, investiții care urmează să se deruleze în perioada imediat următoare.

Întrebat care sunt problemele cu care se confruntă în momentul de față această societate, ministrul Economiei susține că probleme există, la fel ca în orice organizație. Pentru a clarifica toate aspectele nefavorabile ale Uzinei Mecanice Sadu, la întâlnirea de astăzi au fost prezenți, de asemenea, deputații, senatorii, primarul localității, prefectul și subprefectul județului Gorj.

În ceea ce privește strategia de modernizare și retehnologizare, aceasta a fost discutată și va rămâne drept bază strategică o perioadă îndelungată. Ministerul Economiei a alocat o sumă de 200 milioane lei pentru investiții în industria de apărare, o parte din acești bani fiind regăsită în bugetul Uzinei Mecanice Sadu. Rugămintea pe care ministrul economiei o înaintează în rândul conducerii respectivei societăți este de a se asigura că banii vor fi investiți începând chiar de anul acesta.

Articole similare

Back to top button