ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

La Gorj, în PNL, lucrurile decurg normal.

Aseară CDJ-ul al PNL Gorj s-a întâlnit pentru a vota moțiunea lui Nicolae Ciucă și pentru a stabili delegații care vor merge la congresul extraordinar al PNL din acest weekend.

Preznți la Târgu Jiu au fost și fostul ministru Dan Vîlceanu precum și deputatul Gheorghe Pecingină. Întrebat despre faptul că la Gorj au fost unele discuții legate de președenția partidului, deputatul Gheorghe Pecingină a declarat că nu era nimic de discutat în acest sens.

Deputatul Gheorghe Pecingină a ținut să le reamintească celor care au spus că nu s-a făcut nimic pentru Gorj, pentru gorjeni, că ei au fost inițiatorii mai multor legi. Sigur, sunt supărați dor cei care au venit cu probleme personale care nu au găsit rezolvare la parlamentarii gorjeni.

Întrebat despre poziția sa din sectorul 3, Gheorghe Pecingină a declarat că el a condus ședința de la sectorul 3, Florin Cîțu delegândui atribuțiile în acest sens. Deputatul a mai spus că va fi mereu alături de organizația de la Gorj pentru că de aici și-a luat voturile și va fi alături de cei care l-au votat.

Articole similare

Back to top button