Infrastructura rutieră prioritate pentru liderii PSD.

Vorbim tot mai des de oportunități de dezvoltare ale județului Gorj. Problemele legate de minerit, tranziția la o energie verde, curată, creează un dezechilibru economic dar creează și oportunități de dezvoltare pe alte ramuri.

O prioritate pentru liderii PSD a fost și va fi zona de investiții în infrastructură.

“Accelerarea proiectelor de infrastructură rutieră din județul Gorj reprezintă un obiectiv prioritar” scria liderul PSD Gorj, Mihai Weber pe pagina sa de socializare.

Mihai Weber alături de Președintele Consiliului Județean Gorj, au avut ieri o întâlnire cu Pătruț Cosmin, directorul Regionalei de drumuri Dolj și cu șeful Secției de drumuri Gorj, întâlnire în urma căreia s-a convenit accelerarea proiectelor de infrastructură rutieră din județul Gorj.

“Alături de Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, de directorul Regionalei de drumuri Dolj, Pătruț Cosmin și șeful Secției de drumuri Gorj, am participat la o întâlnire unde am solicitat accelerarea proiectelor de infrastructură rutieră din județul Gorj, după cum urmează:

  • turnarea unui covor asfaltic în zona Mânăstirii Lainici
  • accelerarea lucrărilor la Centura ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu
  • realizarea a două sensuri giratorii în municipiul Motru și în localitatea Câmpu Mare
  • reparații în regim de urgență pe toate drumurile naționale aflate pe raza județului Gorj

Coloana vertebrală a oricărei economii este infrastructura rutieră. De aceea, atât eu ca parlamentar de Gorj, dar și reprezentanții autorităților locale suntem într-un continuu dialog cu reprezentanții CNAIR și cu autoritățile publice locale, astfel încât să reușim să dezvoltăm proiectele de infrastructură într-un ritm cât mai rapid.”