ActualitatePoliticaUltima ora

Trădări și trădători!

Partidul Național Liberal este în ultima perioadă un partid efervescent, un partid care a căpătat meșteșugul de a-și“executa” liderii pe care i-a ales. Se vorbește în PNL tot mai des despre trădări și trădători.În urmă cu șase luni, echipa câștigătoare și-a ales conducerea pentru următorii patru ani. Florin Cîțu, era în septembrie 2021, președintele care va revoluționa partidul, președintele care îi va conduce spre victorie la alegerile din 2024 și singurul președinte capabil să scoată România din criză

.După doar șase luni în fruntea partidului, a venit ziua în care Florin Cîțu a trebuit să deconteze. Oamenii care în urmă cu ceva timp strigau pe scenă, Florin Cîțu, astăzi au uneltit “decapitarea” acestuia. Pe aceeași scară, pe care în urmă cu șase luni numele lui Cîțu era pe buzele tuturor, astăzi, singur și-a prezentat demisia.

Până la congresul extraordinar al PNL, funcția de Președinte interimar a fost preluată de Gheorghe Flutur, liberalul care în urmă cu câțiva ani s-a ocupat de campania lui Traian Băsescu.

Secretarul General al PNL, Dan Vîlceanu, și-a înaintat demisia din această funcție sâmbătă, nedorind să participe la circul care va urma.

În același timp, Dan Vîlceanu, a anunțat că își va da demisia și din poziția de ministru al Investițiilor și Fondurilor Europene, după ce în această săptămână va avea o discuție cu premierul Nicolae Ciucă. Această hotărâre vine în urma acestor acțiuni, iar ministrul consideră că în acest moment nu se mai poate vorbi de o echipă.

„Așa cum am anunțat ieri, mi-am înaintat demisia din funcția de secretar general. Săptămâna viitoare când voi avea ocazia să vorbesc cu domnul Ciucă aș vrea să-mi înaintez demisia și din funcția de ministru. Am plecat într-o echipa care se baza și pe încredere, sunt convins că la momentul această nu mai putem vorbi de încredere și coeziune la nivel de echipa guvernamentală.

Am luat act de toate documentele care au fost trimiste, atât președintele partidului cât și eu ne-am prezentat demisia, era un lucru firesc, normal”, a declarat Vîlceanu, sâmbătă.

Articole similare

Back to top button