ActualitateSliderSocialUltima ora

Parcul Industrial din Bălești prinde contur

În momentul de față, în județul Gorj există un singur parc industrial, mai exact Parcul Industrial de la Bumbești-Jiu. Activitățile desfășurate în acest parc sunt activități de prelucrări mecanice, activități de producție în diferite domenii, activități pentru industria ușoară, prelucrarea lemnului, servicii industriale diverse, activități de manipulare-depozitare și activități de cercetare și producție tehnologică avansată și alte activități auxiliare.

Prin inițiativa Consiliului Județean Gorj s-a luat hotărârea demarării unei investiții extrem de importante pentru județ – construirea unui parc industrial în localitatea Bălești. Demersurile lucrării sunt realizate printr-o colaborare eficientă între autoritatea publică locală – Primăria Bălești, Consiliul Județean și Parcul Industrial Gorj în calitatea sa de administrator.

În acest moment, se derulează procesul de schimbare a destinației din pășune în zonă intravilană pentru construcții individuale și activități economice, fiind vorba de o suprafață de 10 hectare și jumătate.

Articole similare

Back to top button