ActualitateSliderSocialUltima ora

7 posturi vacante la DGASPC Gorj

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a scos la concurs 7 posturi de psiholog practicant, vacante în cadrul mai multor servicii sociale subordonate DGASPC Gorj. Aceste posturi au mai fost scoase la concurs însă nu au fost ocupate. Dat fiind specificul activității din centrele Direcției, este mare nevoie de acești specialiști, motiv pentru care se dorește înscrierea cât mai multor candidați spre ocuparea posturilor scoase la concurs. Cele 7 posturi se regăsesc în Târgu-Jiu, Novaci, Târgu Cărbunești și Rovinari.

Dosarele de concurs se depun la sediul DGASPC Gorj din Târgu-Jiu până pe data de 25 martie, ora 14:00. Acestea trebuie să conțină:

  • Cerere de participare la concurs adresată conducătorului DGASPC Gorj
  • Copia actului de identitate
  • Copiile diplomelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări
  • Carent de muncă sau adeverințele care atestă vechimea în muncă
  • Cazier judiciar
  • Adeverință medicală care să ateste starea de sănătate
  • Curriculum vitae.

Proba scrisă va avea loc pe data de 6 aprilie la ora 10:00 iar interviul este programat pe data de 11 aprilie..

Cei interesați de aceste posturi trebuie să fie absolvenți cu studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul psihologie, să aibă atestatul de liberă practică privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, în specialitatea psihologie clinică, psihoterapie sau consiliere psihologică, treapta de specializare ”practicant”, precum și minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării profesiei de psiholog.

Articole similare

Back to top button