ActualitateSliderSocialUltima ora

Plouă în sala de sport a Colegiului “Virgil Madgearu”

Au trecut 4 ani de când sala de sport construită la Colegiul “Virgil Madgearu” din municipiul Târgu-Jiu a fost inaugurată. Autoritățile locale încep să își pună întrebări în privința lucrărilor care au fost executate la această sală de sport întrucât s-a constatat faptul că în interiorul acesteia plouă.

Primarul Marcel Romanescu susține că deși lucrările au fost finalizate acum patru ani, recepția finală încă nu este realizată. Fondurile pentru această sală au fost acordate de către Compania Națională de Investiții care nu a recepționat lucrarea după perioada de garanție. În vederea rezolvării cât mai rapide a acestei probleme, edilul a adoptat o hotărâre de comitet pentru situații de urgență în vederea alocării unei sume de bani pentru reabilitarea acoperișului sălii, desigur cu acordul din partea CNI.

Directorul Colegiului “Virgil Madgearu” susține că această problemă a fost semnalată chiar de anul trecut de către un administrator și un profesor de educație fizică din cadrul colegiului. Directorul nu a stat cu mâinile în sân și, așa cum a susținut și primarul Romanescu, acesta a luat legătura cu autoritățile locale în vederea remedierii defecțiunilor.

Articole similare

Back to top button