ActualitateSliderSocialUltima ora

Vreme rece în tot județul!

În Gorj ziua de miercuri vine cu o raciere a vremii pe parcursul nopților, temperaturile cunoscând o scădere. Mercurul în termometre se va avea o  valoare de maxim 3 grade Celsius, ziua și temperaturi de -8 grade Celsius noaptea.

În Târgu Jiu, miercuri o să avem o ușoară creștere a temperaturii. Pe parcursul zilei vom avea maxim 3 grade Celsius, iar noaptea temperaturile vor scădea până în jurul valorii de -8 grade Celsius.

La Motru, maxima din următoarea zi va scădea până la valoarea de 3 grade Celsius, seara termometrele indicând scăderea valorii până la – 8 grade Celsius.

La Bumbești Jiu, ziua de mâine o să fie predominant rece, temperatura maximă ajungând la 3 grade Celsius iar seara mercurul din termometre va înregistra o minima de – 8 grade Celsius.

La Novaci cerul o să fie partial noros iar temperatura maximă o să ajungă la 0 grade Celsius. Noaptea va fi frig, temperaturile ajungând și la – 6 grade Celsius.

În Rovinari, în cursul zilei cerul o să fie însorit cu temperaturi ce vor atinge doar 3 grade Celsius. Noaptea va fi geroasă iar minimele vor atinge temperaturi de – 8 grade Celsius.

Articole similare

Back to top button