ActualitateSliderSocialUltima ora

22.02.2022 – fenomen care apare o dată la 180 ani

Astăzi este 22.02.2022, dată pe care numerologii o consideră ca fiind specială, cu o semnificație aparte, și pe care o denumesc “palindrom”, fenomen întâlnit o dată la 180 ani. Acest lucru înseamnă că citirea respectivei date, și de la stânga, și de la dreapta, este la fel.

Numerologii susțin că această zi nu doar că este dominată de cifra 2, ci reprezintă și o zi în oglindă. Se spune că este vorba despre un punct de cotitură, un moment în care lumea se împarte în “înainte și după”, această zi aducând după ea schimbarea. Mai mult decât atât, numerologii susțin faptul că cifra 2 reprezintă un simbol al echilibrului între bine și rău, al armoniei și de aceea se spune că în această zi multe lucruri se echilibrează. În ceea ce privește datoriile karmice, acestea se vor anula sau, în cazul gândirii negative, se vor amplifica. Așadar, o atenție sporită trebuie acordată gândurilor, modului în care nutrim gânduri.

De asemenea, momentul “de aur” al acestei zile este reprezentat de ora 22:22 când este indicată și încurajată punerea unei dorințe. Când cifra 2 este în succesiune, aşa cum este în 222 în cazul anului 2022, această energie este supraîncărcată. Există o chemare de a aborda viaţa cu mai multă compasiune, de a căuta un echilibru mai bun, de a lucra în cooperare cu ceilalţi, de a-ţi căuta partenerul şi de a lupta pentru armonie.

Articole similare

Back to top button