Trecerea lui Romanescu la PSD susținută de mai mulți primari din Gorj

O întrebare care circulă în mass-media în ultima vreme este legată de posibila trecere a primarului municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, către Partidul Social Democrat. Întrebarea o știm, însă care este răspunsul?

Deși nu a existat o discuție legată de această trecere cu marii lideri ai Partidului Social Democrat, primarul Marcel Romanescu se declară a fi bucuros de susținerea în privința acestei posibile mutări. Susținerea se află în rândul primarilor județului Gorj, primari care fac parte din această alianță politică. “Primarii importanți” din cadrul PSD, așa cum îi numește Romanescu sunt de părere că această trecere ar fi una foarte benefică pentru respectivul partid.

Ion Bârcă, primarul comunei Turburea, și Cosmin Pigui, primarul comunei Peștișani, sunt doi dintre primarii care se declară mulțumiți de acest posibil “transfer”, fiind de părere că Romanescu este o persoană competentă de care ar putea beneficia Partidul Social Democrat.

Având în vedere faptul că este totuși devreme pentru discuția legată de trecerea lui Romanescu de la PNL către PSD, edilul municipiului Târgu-Jiu se declară a fi interesat strict de administrația publică locală, nu de formațiunile politice și de speculațiile legate de partidul în care ar putea trece.  Romanescu merge pe idea că atâta timp cât cetățeanul este mulțumit de munca pe care o depune ca și primar, formațiunea politică din care va candida în anul 2024 nu prezintă o foarte mare importanță.