ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

George Simion prezent vineri în Gorj

În decursul zilei de vineri, 11 februarie, a avut loc turneul liderului AUR, George Simion, în județul Gorj. Aceasta a avut întâlniri cu susținătorii, și nu numai, la Motru, Rovinari și Târgu-Jiu.

Printre subiectele abordate de către George Simion s-au regăsit închiderea mineritului și blocarea investițiilor hidroenergetice.

De asemenea, i-a acuzat în mod direct pe deputații PNL, Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină de faptul că sunt vinovați pentru neaplicarea legii mineritului.

Reacțiile publicului au fost de tot felul, de la aplauze, aclamații și susținere, până la acuzații și prezentarea cu glas tare a unor nemulțumiri.

Un incident pe care nu știm exact cum să îl numim a avut loc în timpul discursului pe care liderul AUR l-a susținut în Piața Prefecturii. O doamnă care activa în partid i-a adresat lui Simion unele întrebări, chiar la nivelul de acuze. Aceasta a cerut lămurire în privința abandonării sediului și schimbării lui Nicu Fîciu, cel responsabil de filiala Gorj în ultimii ani.  Co-președintele AUR nu a stat pe gânduri și a numit-o pe respectiva femeie drept “diversionistă”, cerând să fie îndepărtată pentru a-și putea continua discursul în fața simpatizanților.

Articole similare

Back to top button