ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Forța Dreptei s-a lansat la Gorj

În cursul zilei de ieri a avut loc un important eveniment pentru Ion Iordache, senator, și întreaga sa echipă, și anume deschiderea în județul Gorj a unui proiect politic – Forța Dreptei. La această “lansare” au luat parte și Ludovic Orban și alți parlamentari.

Programul activităților se va desfășura pe parcursul a două zile în județul Gorj, fiind vorba de mai multe activități ce au la bază sloganul “Prin noi înșine”.

Un prim proiect de pe lista de activitate este proiectul senatorului Iordache, proiect realizat în parteneriat cu Universitatea, Liga Studenților și Fundația ProEuropa. Acesta se intitulează “Caravana pentru Gorj” și a fost lansat în paralel cu lansarea Forței Dreptei. Respectivul proiect are drept scop îndrumarea tinerilor care își doresc să acceseze fonduri europene sau să își inițieze propriul business. Cea de-a doua acțiune vizează, în continuare, tineretul, fiind vorba despre întâlniri cu Liga Studenților și diferite ONG-uri.

Senatorul Iordache se bucură și de întreg sprijinul deputatului Violeta Alexandru care își arată mulțumirea referitoare la programul de lucru al senatorului care cuprinde o serie de acțiuni de informare adresate celor în care deputatul își pune toate speranțele unui viitor mai bun.

Tot ziua de ieri a reprezentat și o primă ocazie în care Ludovic Orban a pășit în județul Gorj fără a avea calitatea de simplu al Partidului Național Liberal. Fostul președinte PNL, membru al Camerei Deputaților din România în momentul actual, consideră această nouă construcție politică drept o necesitate politică de care România are nevoie, în speranța și crezământul că această forță de “dreaptă națională” va asigura alternative a ceea ce se întâmplă astăzi în țara noastră.

Articole similare

Back to top button