ActualitateSliderSocialUltima ora

Sediu comun pentru pompieri, jandarmi și medici la Novaci

Orașul Novaci care se află în prezent sub conducerea primarului Dumitru Leuștean va pune la dispoziția pompierilor, jandarmilor, medicilor și asistenților de la Salvare un sediu comun în care să își desfășoare activitatea.

Având în vedere existența celor două sedii din Novaci, pentru ISU și Salvare, la care se adaugă și sediul constituit pentru jandarmi, edilul orașului a hotărât să înființeze un sediu integrat, inspirându-se după un model francez mult mai complex. Ideea “cuplării” celor 3 instituții va atrage după sine mai multe aspecte benefice care vor servi cetățenilor orașului Novaci și localităților învecinate. În primă fază, vor fi asigurate pe această cale condiții optime și normale de lucru iar pe de altă parte, la nivel operațional, un singur sediu va fi mai util și va funcționa cu promptitudine în cazul solicitărilor.

Astfel, primarul Leuștean a înaintat o solicitare către Compania Națională de Investiții, solicitare care a fost aprobată urmând să se realizeze demersul lucrării. Pe această cale, atât primarul cât și autoritățile speră ca timpul de răspuns în cazul unei situații de urgență să fie unul mult mai rapid, având în vedere faptul că există situații în care chiar și o secundă poate fi crucială.

Articole similare

Back to top button