ActualitateSliderSocialUltima ora

Cei de la Aparegio nu prea au fost în apele lor

În cursul zilei de ieri, 25 ianuarie, în orașul Târgu-Jiu a avut loc un șir de avarii ale conductelor de alimentare cu apă ale societății Aparegio, mai exact în fața Casei Tineretului, pe bulevardul Nicolae Titulescu și pe strada Merilor.

În primele două cazuri, avariile s-au produs dimineața și au fost remediate de către angajații Aparegio și societatea Edilitară în cursul zilei cu pricina. Totuși, până a fost sesizată problema în vederea soluționării cetățenii municipiului s-au ”bucurat” de fântânile arteziene care au luat cu asalt străzile. Cu cât se întârzia, cu atât șansele să apară un patinoar spontan erau mai mari, având în vedere temperaturile foarte scăzute de ieri.

Dacă părea că ”s-au liniștit apele”, iată că spre seară a avut loc o altă avarie la una din conductele Aparegio, avarie produsă de o societate comercială care executa o lucrare de branșament. În primă instanță este evident că această avarie nu poartă semnătura Aparegio, însă aflăm de la primarul municipiului, Marcel Romanescu, faptul că în proiectul lucrării deținut de respectiva societate conducta nu apărea.

Edilul orașului nu învinovățește pe nimeni dar speră ca pe viitor salariații Aparegio să fie mult mai atenți și operativi în astfel de situații, asigurându-se că lucrurile nu se vor duce pe ”apa sâmbetei”.

Articole similare

Back to top button