ActualitateSliderSocialUltima ora

Investiții la Roșia de Amaradia

Roșia de Amaradia, satul de reședință al comunei cu același nume din județul Gorj, se află în partea de est a județului, în Podișul Oltețului.

Localitatea gorjeană este o așezare nici prea mică, nici prea mare, compusă din aproximativ 3000 de locuitori (plus sau minus) care își duc aici o existență modestă. Cu toate acestea, primarul localității, Liviu Cotojman, își propune să le asigure cetățenilor săi cele mai bune condiții și în acest sens va realiza o serie de investiții. Sprijinul financiar vine din partea Companiei Naționale de Investiții, întrucât primăria nu dispune momentan de alte surse de finanțare.

Pe lista investițiilor se regăsește, în primă fază, o sală de sport ce va fi construită pe raza acestei localități. Al doilea punct de pe listă presupune reabilitarea și modernizarea căminului cultural unde vor avea loc multe evenimente. Nu în ultimul rând, regăsim o solicitare a cetățenilor în ceea ce privește problema alunecării de teren, astfel că edilul își propune să reabiliteze rețeaua de circulație, dorind asfaltarea a circa 10 km din localitatea Roșia de Amaradia. În viitorul apropiat, 2023, cel târziu 2024, se urmărește asfaltarea în totalitate a drumurilor ce compun această comună.

Articole similare

Back to top button