ActualitateSliderSocialUltima ora

Soare aşa ca de sfârşit de săptămână

Finalul de săptămână vine în Gorj cu o vreme însorită, maximele cresc puţin în această perioadă. Mercurul în termometre va atinge o maximă de 6 grade pe întreg județul în timpul acestui weekend.

În municipiul Târgu Jiu, weekend-ul  vine cu o creştere a maximei, temperatura pe parcursul zilei va fi de 6 grade Celsius, iar seara frigul va aduce temperaturi scăzute până la -3 grade.

La Motru, maxima zilelor următoare  va creşte ajungând la valoarea de 5 grade,  seara termometrele vor indica îngheţul specific anotimpului având temperaturi de -4 grade.

La Bumbești Jiu, weekend-ul va fi predominat de o temperatură maximă de până la 4 grade. Seara termometrele vor scadea mercurul fiind înregistrate valori de -5 grade.

La Novaci maxima crescuta o sa predomine zilele următoare aducând valori de 4 grade, iar noaptea va fi predominată de o minima de -5 grad.

În Rovinari  în decursul weekend-ului maximele o să fie situate în jurul valorii de 6 grade, urmând ca seara, valoarea minima, să coboare până la -5 grade Celsius.

Articole similare

Back to top button