ActualitateCulturaSliderSocialUltima ora

Expoziție CJCPCT Gorj

În cinstea marii sărbători din 15 ianuarie, vineri, 14 ianuarie 2022, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj așteaptă cu brațele deschise spectatori în vederea celebrării evenimentului intitulat “Ziua Culturii Naționale. Poetul este un rege și i se cuvine un tron”. Astfel, va avea loc un complex de manifestări cultural-artistice închinate împlinirii a 172 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu, începând cu ora 12.00 la Sala “Florin Isuf”.

Printre activitățile cu care se va solda evenimentul se numără lansările aparițiilor editoriale CJCPCT Gorj, o expoziție de grafică și un recital de romanțe susținut de Ansamblul “Privighetorile Gorjului” al Clubului elevilor din Rovinari.

Moderatorul evenimentului este managerul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Ion Cepoi. Acesta așteaptă cu mare drag spectatorii care vor participa la evenimentul organizat în data de 14 ianuarie 2022 și are rugămintea ca aceia care vor onora invitația să respecte  recomandările pentru spații închise.

Articole similare

Back to top button