ActualitateSliderSocialUltima ora

Problemele continuă la Rânca

Dacă până acum lipsa locurilor de parcare din stațiunea Rânca reprezenta o problemă ce aducea numeroase bătăi de cap atât turiștilor cât și autorităților, iată că noua (sau să o numim vechea) problemă este lipsa apei.

În perioada Crăciunului, din cauza marelui aflux de turiști care au urcat în această stațiune în perioada respectivă, mai multe spații hoteliere au rămas fără apă la robinete. Din nou. În prezent nu mai sunt probleme cu apa însă trebuie luate măsuri în această privință pentru ca istoria să nu se repete.

Prefectul Marcel Iacobescu nu stă cu mâinile în sân. Acesta a purtat o serie de discuții cu Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, și Traian Pătrășcoiu, directorul general Aparegio, în vederea soluționării cât mai rapide a problemei. Urmează ca în vara anului 2022 să se realizeze investiții care să rezolve această complicație, urmând să se aloce bani pentru mai multe proiecte în zonă, inclusiv noi aducțiuni.

Mai mult decât atât, acțiunea ce va fi demarată în primăvara acestui an presupune legarea și contorizarea la sistemul de aducțiune cu apă a construcțiilor aflate în prezent în stațiunea Rânca. Sunt multe pensiuni care își constituie rezerve de apă după care o aruncă și o reîmprospătează, motiv pentru care prefectul dorește contorizarea apei.

Articole similare

Back to top button