Plouă cu maxime scazute

Începutul de săptămână vine în Gorj cu o vreme răcoroasă şi ploioasă, maximele îşi revin la valorile normale pentru această perioadă. Mercurul în termometre va atinge o maximă de 4 grade pe întreg județul.

În municipiul Târgu Jiu, ziua de marţi vine cu o scădere a maximei, temperatura pe parcursul zilei va fi de 4 grade Celsius, iar seara frigul va aduce temperaturi scăzute până la -1 grad.

La Motru, maxima zilei de mâine  va creşte ajungând la valoarea de 3 grade,  seara termometrele vor indica îngheţul specific anotimpului având temperaturi de -2 grade.

La Bumbești Jiu, ziua de marţi va fi predominant ploioasă  cu o temperatură maximă de până la 2 grade. Seara termometrele vor scadea mercurul fiind înregistrate valori de -3 grade.

La Novaci maxima scăzută o să predomine aducând valori de 2 grade, iar noaptea va fi predominată de o minima de -3 grade.

În Rovinari  în decursul zilei de marţi maximele o să fie situate în jurul valorii de 4 grade, urmând ca seara, valoarea minima, să coboare până la -1 grad Celsius.