Weekend-ul în care se arată iarna

Finalul de săptămână vine în Gorj cu o vreme răcoroasă şi ploioasă, maximele îşi revin la valorile normale pentru această perioadă. Mercurul în termometre va atinge o maximă de 4 grade pe întreg județul în timpul acestui weekend.

În municipiul Târgu Jiu, weekend-ul vine cu o scădere a maximei, temperatura pe parcursul zilei va fi de 4 grade Celsius, iar seara frigul va aduce temperaturi scăzute până la -1 grad.

La Motru, maxima zilelor următoare va creşte ajungând la valoarea de 3 grade, seara termometrele vor indica îngheţul specific anotimpului având temperaturi de -2 grade.

La Bumbești Jiu, weekend-ul va fi predominat de o temperatură maximă de până la 2 grade. Seara termometrele vor scadea mercurul fiind înregistrate valori de -3 grade.

La Novaci maxima crescuta o sa predomine zilele următoare aducând valori de 2 grade, iar noaptea va fi predominată de o minima de -3 grad.

În Rovinari în decursul weekend-ului maximele o să fie situate în jurul valorii de 4 grade, urmând ca seara, valoarea minima, să coboare până la -1 grad Celsius.