ActualitateSliderSocialUltima ora

Revelion în România mai scump decât în afară

Hotelierii de pe Valea Prahovei au pregătit pachete turistice pentru Revelion, oferind oaspeţilor, de la cină festivă cu muzică live, până la acces la SPA sau tombole cu premii constând în excursii la munte sau la mare. Preţurile unei vacanţe de final de an pentru două persoane, la un hotel de patru stele, ajung să depăşească 7000 de lei. Pentru turiştii cu buget redus, preţurile pornesc de 1600 de lei de persoană pentru patru nopţi de cazare.

Un hotel de patru stele din Sinaia are în ofertă pentru camera dublă timp de 4 nopți două persoane / 5247 Ron și pentru 5 nopți două persoane/ 5580 Ron. Oferta pentru apartament timp de 4 nopți două persoane/ 6633 Ron și pentru 5 nopți două persoane /7050 Ron.

Și acestea sunt doar câteva dintre exemplele de tarife pe care trebuie să le suporte un român care decide să își petreacă Revelionul „în deplasare”.

Desigur, mai multe detalii despre prețurile pechetelor de Revelion ne-au fost oferite de către Virgil Dănăricu, proprietarul unei agenții de turism din Târgu-Jiu.

Articole similare

Back to top button