ActualitateSliderUltima ora

Cupidon lovește din nou! Rezultatul? 12 victime!

Un nou an – o nouă serie de jurăminte, declarații de dragoste și cupluri care decid să treacă la următorul nivel. În acest mod vor trece în anul 2022 6 perechi care au decis că noaptea dintre ani este momentul ideal de a-și uni destinele și a-și jura iubire.

Este Revelionul o ocazie prielnică de a-ți alege jumătatea? Aflăm că da. Cele 6 cupluri care sunt hotărâte să facă marele pas în prima zi a anului 2022 sunt dovada vie a faptului că nimic în această lume, nici măcar pandemia nu poate sta în calea iubirii adevărate. Astfel că, în noaptea dintre ani, începând cu ora 00:15 2 cupluri din județul Gorj alături de alte 4 din afara județului vor spune cel mai important “DA” din viața lor. Marele eveniment la care vor lua parte îndrăgostiții va avea loc la Poarta Sărutului, sculptură care simbolizează triumful vieții asupra morții. În cele din urmă, ce reprezintă iubirea dacă nu o victorie contra timpului care se scurge atât de iute, lăsând în urma sa pașii sufletelor care s-au contopit și au devenit unul singur?

Cel care va oficia aceste cununii este chiar primarul Marcel Romanescu care speră ca anul 2022 să fie un an în care tot mai multe cupluri să își unească destinele.

Articole similare

Back to top button