ActualitateSliderSocialUltima ora

Plouă de sărbători

În Gorj, vremea răcoroasă îți face simțită prezența, vântul oferind scăderea vremii, iar ploile acompaniază temperatura scăzută specifica perioadei. Însă mercurul în termometre va atinge o maximă de 8  grad pe întreg județul.

În Târgu Jiu, Crăciunul vine cu o mică crețtere a maximei, temperatura resimțită în decursul zilei va fi de 8 grade Celsius, iar seara frigul va aduce temperaturi scăzute până la 0 grade.

La Motru, maxima zilelor care urmează creste ajungând la valoarea de 7 grade,  seara termometrele vor indica înghețul specific anotimpului avand temperaturi de -1 grade.

La Bumbești Jiu, Crăciunul vine cu o temperatură maximă de până la 6 grade. Seara termometrele vor scadea mercurul fiind înregistrate valori de -2 grade.

La Novaci maxima crescută o să predomine zilele ce urmează aducând valori de 6 grade, iar noaptea va fi predominată de o minimă de -2 grade.

În Rovinari pe parcursul Crăciunului maximele o să fie situate în jurul valorii de 8 grade, urmând ca seara, valoarea minima, să coboare până la 0 grade Celsius.

Articole similare

Back to top button