ActualitateSliderSocialUltima ora

Iarna intarzie sa se arate

În Gorj vremea racoroasa intarzie sa isi faca simtita prezenta,  sezonul răcoros incepand cu temperaturi putin crescute fata de normalul vremii. Mercurul în termometre va aduce o maximă de 8  grade pe întreg județul.

În Târgu Jiu, ziua de vineri vine cu o mica crestere a maximei, temperatura resimtita in decursul zilei va fi de  8 grade Celsius, iar seara frigul va aduce temperaturi scazute pana la -4 grade.

La Motru, maxima zilei creste ajungand la valoarea de 7 grade,  seara termometrele vor indica inghetul specific anotimpului avand temperaturi de -5 grade.

La Bumbești Jiu, iarna vine cu o temperatură maximă de până la 6 grade. Seara termometrele vor scadea mercurul, fiind înregistrate valori de -4 grade.

La Novaci maxima scazută o sa predomine ziua de vineri aducând valori de 6 grade, iar noaptea va fi predominata de o minima de -4 grade.

În Rovinari pe parcursul zilei maximele o să fie situate în jurul valorii de 8 grade, urmând ca seara, valoarea minima, să coboare până la -4 grade Celsius.

Articole similare

Back to top button