ActualitateSliderSocialUltima ora

Bazinul de înot de la Târgu-Jiu ia contur.

Lucrările la bazinul acoperit de la Stadionul Municipal sunt în plină desfășurare, fapt ce îl determină pe primarul Marcel Romanescu să considere că proiectul respectă întocmai planul de execuție și se va finaliza până în vara anului 2022.

Firma care a câștigat licitația pentru amenajarea bazinului este aceeași firmă care se va ocupa și de reabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor.  Demersul lucrării parcurge un plan de execuție bine pus la punct care se va solda cu încheierea la termen a sarcinilor pe care firma și le-a propus.

În vara anului 2022, în luna august mai exact, lucrările la bazinul acoperit se vor finaliza, astfel că din toamnă bazinul va fi funcțional. Ușile acestuia vor fi larg deschise pentru copiii și elevii Municipiului Târgu-Jiu care își doresc să practice înotul. De asemenea, bineveniți vor fi și cetățenii Municipiului Târgu-Jiu și alți cetățeni care doresc să practice acest sport. Acest lucru se va realiza în afara programului unităților de învățământ din Târgu-Jiu contracost, existând un bilet de intrare care va asigura accesul în bazin.

Articole similare

Back to top button