ActualitateSliderSocialUltima ora

Sărbătoare în stil mare la Arcani

Anul acesta localnicii comunei Arcani vor celebra sărbătorile de iarnă alături de surprizele pregătite de către conducerea localității. Primarul Coiculescu Aristică-Daniel a declarat vineri, 10 decembrie, că noutățile anului 2021 constau într-un sistem de iluminat modern însoțit de cadouri pentru cei mici și, speră dânsul, organizarea unei frumoase serbări.

Coiculescu Aristică-Daniel, primarul comunei Arcani, a declarat vineri, 10 decembrie, că anul acesta locatarii comunei pe care o conduce vor asista la un iluminat modern. Proiectul aprobat prin Agenția Fondului de Mediu presupune un iluminat inteligent care pe parcursul nopții va reduce consumul energiei în proporție de 50% fără ca intensitatea luminozității să fie afectată. Bugetul alocat acestui proiect se ridică la valoarea de 5000 lei, adăugându-se și instalația din anii precedenți. În cursul acestei săptămâni beculețele vor fi montate și pregătite de a bucura privitorii.

Nici anul acesta Moș Crăciun nu îi va uita pe cei mici  Așa cum se obișnuiește în fiecare an, copiii claselor 0-8 vor avea parte de surprize dulci oferite din partea primăriei și a câtorva întreprinzători privați. În funcție de contextual epidemiologic, primarul speră ca pe data de 22, dânsul împreună cu corpul profesoral și directorul școlii din Arcani, să organizeze și o serbare la care să asiste părinții.

Articole similare

Back to top button