ActualitateSliderSocialUltima ora

„Guvernul asta, cred că nu rezistă nici până-n ianuarie.”

Nicu Bunoaica, liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 își arată îngrijorarea față de stabilitatea actualului guvern astfel că a făcut apel la minerii și energeticienii din Complexul Energetic Oltenia să se unească și săptămâna aceasta să picheteze guvernul și ministerul Muncii, dacă nu se pune în discuție ordonanța de guvern pentru deblocarea legii 197/2021, astăzi.

Nicu Bunoaica spune că astăzi a mai făcut o adresă către conducerea Complexului Energetic Oltenia, Ministerul Muncii și prim-ministrului pentru dialog social, dacă nu vor urma proteste.

Nicu Bunoaica spune că a avut discuții cu liderul PSD Gorj, Mihai Weber, ca astăzi să înceapă discuțiile pe ordonanța de guvern pentru deblocarea legii 197/2021.

Cât privește apelul făcut către Manu Tomescu, Nicu Bunoaica spune că acesta nu-i răspunde la telefon. Tot Bunoaica spune că împreună cu Manu Tomescu ar putea face ca lucrurile să se miște și oamenii să vină alături de ei.

Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia din Rovinari spune că este foarte bine că și Nicu Bunoaica și-a dat seama că doar împreună pot face ca lucrurile să se miște însă este sceptic în ceea ce privește protestele la București.

Manu Tomescu, transmite politicienilor că răbdarea lor s-a terminat și că este cazul să se apuce de treabă.

Sindicalistul atrage atenția că ceea ce se întâmplă acum cu această lege este o bombă socială și spune că va venii momentul când politicienii vor veni după voturi iar ei, minerii și energeticienii, nu vor uita ce le-au făcut.

Articole similare

Back to top button