Politicienii au salutat gorjenii!

1 decembrie este ziua în care politicienii și-au facut simțită prezența. Cu ocazia manifestărilor desfășurate în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, au fost prezenți Marcel Iacobescu, Prefectul Județului Gorj, Cosmin Popescu, Președintele Consiliului Județean Gorj, Marcel Romanescu, Primarul Municipiului Târgu Jiu.

Cosmin Popescu, Președintele Consiliului Județean Gorj își dorește să trecem cu bine peste această perioadă dificilă.

Primarul Municipiului Târgu Jiu a ținut să sublinieze faptul că nu se aștepta să vină atât de multă lume și a rămas surprins de acest lucru. Mai mult, acesta a transmis că nu se va mai da celebra fasole cu ciolan, mai mult, banii vor merge către familiile și copii cu probleme:

Cu o activitate nu tocmai vizibilă în teritoriu, la această manifestare au fost prezenți și o parte din parlamentarii gorjeni. Mihai Weber, deputat PSD, Claudiu Manta,deputat PSD, Cristinel Rujan, senator PSD, Ion Iordache, senator, Radu Miruță, deputat USR.

Mihai Weber, liderul PSD a spus că-și dorește ca românii să o ducă mai bine

Absenți la manifestările de la Târgu Jiu, prilejuite cu ocazia zilei de 1 Decembrie, au fost Dan Vîlceanu, actualul ministru al Investițiilor și Fondurilor Europene, deputat PNL de Gorj și Gheorghe Pecingină, deputat PNL de Gorj.

Totuși, Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj a transmis mesajul său, de această dată în calitate de ministru, tuturor românilor:

“La mulți ani, români! La mulți ani, România!”

Gheorghe Pecingină, deputat PNL de Gorj, a simțit nevoia să facă o precizare pe pagina sa de socializare, legată de Târgul de Crăciun din București, arătând în acest fel că oragnizația PNL, Sector 3 este una căreia Secretarul General adjunct al PNL îi dă o foarte mare atenție.