PoliticaUltima ora

Pecingină: Un singur demisionar la Sectorul 3

PNL-ul este astăzi măcinat de scandalurile intense. Faptul că puțini membri PNL au prins funcții și posturi în actualul guvern Ciucă a declanșat un val de nemulțumire în interiorul partidului. Dacă cu ceva timp în urmă, Raluca Turcan arăta cu degetul spre Florin Cîțu, că a lăsat pensionarii fără bani, zilele trecute circula o știre conform căreia mare parte din tineretul PNL de la sector trei a stat la coadă, pentru a-și depune demisia. Desemnat să preia patrimoniul filialei PNL Sector 3, secretarul general adjunct al PNL, Gheorghe Pecingină, spune că, în realitate, nu există valul de demisionari.

“În calitate de secretar general adjunct al PNL, desemnat să preiau patrimoniul filialei PNL Sector 3, inclusiv baza de date, am cercetat povestea demisiilor din organizație, despre care am citit în presă.

Socoteala aruncată în presă nu se potrivește cu cea găsită în sediu. Am rămas surprins să găsesc la secretariat înregistrate doar 5 demisii, iar dintre cei 5, 4 demisionari nu se găsesc în baza de date MyPNL, ci doar unul singur. Iar acela nu este membru PNL Sector 3, ci membru Sector 1. Totuși, pentru a clarifica situația, am cerut explicații Secretariatului General al organizației, însă fără rezultat, scuzându-se că niciunul dintre ei nu este în oraș. În orice caz, totul pare să fie o furtună într-un pahar cu apă, baza de date predată numărând 1.099 de membri”, a postat Pecingină, pe pagina de socializare.

Deputatul de Gorj, Gheorghe Pecingină, spune că a făcut un scurt rezumat al situției PNL de la Sector 3 și că deocamdată nu spune mai multe despre vechile obiceiuri, preferând să-și folosească energia ajutând guvernul PNL și să construiască Partidul Național Liberal.

“Cam asta este, pe scurt, povestea “demisiilor” din PNL Sector 3. Nu vreau să spun mai multe despre obiceiurile vechii conduceri, pentru că avem lucruri importante de făcut și prefer să-mi folosesc energia ajutând guvernul PNL și construind în Partidul Național Liberal.

Am vrut doar să aduc toate aceste lămuriri, pe cifre, pentru că este păcat să ne batem joc de munca unei filiale, care înseamnă mai mult decât interesele vremelnice ale unui președinte sau altul”, a declarat secretarul general adjunct al PNL.

Gheorghe Pecingină a fost ales deputat de Gorj la alegerile din decembrie 2020 și împreună cu actualul ministru al Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, au fost cei care l-au sprijinit pe Florin Cîțu în lupta dusă cu fostul președinte al PNL, Ludovic Orban și au susținut puternic guvernul condus de Cîțu. Desemnat să preia patrimoniul filialei PNL Sector 3, se pune întrebarea dacă deputatul de Gorj va candida și la președenția acestei filiale.

Articole similare

Back to top button