Mamă și fiică, suspecte de omor

Două femei din comuna Licurici, mamă și fiică, sunt suspecte într-un dosar de omor, după ce în curtea lor au fost descoperite oase umane. Procurorii criminaliști au dezgropat osemintele și le-au trimis la expertizare. Din primele informații, oasele găsite îngropate sunt ale unui nou-născut. Cele două femei, mamă și fiică sunt suspectate că au ascuns cadavrul bebelușului, în urmă cu doi ani. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au confirmat, azi, printr-un comunicat de presă, că se efectuează cercetări pentru omor.

“La Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a fost înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la posibilitatea săvârșirii unei infracțiuni de omor asupra unui membru al familiei. Dosarul este în anchetă la un procuror criminalist care va face toate demersurile legale în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la comiterea faptei și tragerea la răspundere a celor vinovați”, se arată în comunicatul emis de procurorii gorjeni.

Resturile umane au fost ridicate și duse la Laboratorul de Medicină Legală, unde vor fi analizate. Anchetatorii încearcă să afle acum ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când se consideră că s-au produs faptele și dacă bebelușul a fost omorât sau a fost născut mort. În funcție de rezultatul analizelor specialiștilor în medicină legală, se va face și încadrarea penală a faptelor.